Trimble Quantm Software hjælper dig med at planlægge en ny jernbane-, vej- eller motorvejsprojekt hurtigere og med lavere omkostninger. Det begynder med din vision og slutter med et levedygtig infrastrukturprodukt – understøttet af Trimble og de mest avancerede løsninger til finde og planlægge den optimale linjeføring.

Funktioner og fordele

Trimble Quantm Alignment Planning løsninger understøtter vej- og jernbaneplanlæggere og ingeniører gennem den komplekse proces til udvælgelse og generering af 3D-korridorer og linjeføring. En unik ruteoptimeringsteknologi genererer millioner af alternative linjeføringer og udvælger et spænd på 10-50 af de bedste muligheder for gennemgang af forskellige parthavere i projektet.

Trimble Quantm-løsninger giver således planlæggere og ingeniører mulighed for at:

•  Reducere tidforbruget i planlægningsfasen 
• Væsentligt lavere udgifter ved linjeføringskonstruktion 
•  Levere forbedrede linjeføringer som lever op til miljøkrav, kulturarv, bymæssige begrænsninger  og de design standarder som er gældende for projektet.


Begyndende med din vision og afsluttende med et levedygtig infrastrukturprodukt, understøtter Trimble dig med de mest avancerede planlægningsløsninger i branchen. For mere information, besøg Quantms websider.

 


Hvad siger kunder om Quantm:

Sparer millioner på få timer

"Det mest imponerende med Quantm er hvor hurtigt optimeringen lader sig gøre. Fra jeg fik den digitale terrænmodel til den optimale linjeføring var projekteret i Novapoint tog det 10 timer, og inden da havde jeg evalueret hundrede alternativer og optimeret det bedste alternativ. Uden brug av Quantm ville dette tage flere måneder på traditionel vis" - Læs mere

Anders Høie, ÅF

Quantm, Anders Høie ÅF og Magnus Hedly Trimble

 

To Buy
Søren Vasegaard
Solution Sales Account Manager Denmark