Trimble Quantm Software hjælper dig med at planlægge en ny jernbane-, vej- eller motorvejsprojekt hurtigere og med lavere omkostninger. Det begynder med din vision og slutter med et levedygtig infrastrukturprodukt – understøttet af Trimble og de mest avancerede løsninger til finde og planlægge den optimale linjeføring.

Funktioner og fordele

Trimble Quantm Alignment Planning løsninger understøtter vej- og jernbaneplanlæggere og ingeniører gennem den komplekse proces til udvælgelse og generering af 3D-korridorer og linjeføring. En unik ruteoptimeringsteknologi genererer millioner af alternative linjeføringer og udvælger et spænd på 10-50 af de bedste muligheder for gennemgang af forskellige parthavere i projektet.

Trimble Quantm-løsninger giver således planlæggere og ingeniører mulighed for at:

•  Reducere tidforbruget i planlægningsfasen 
• Væsentligt lavere udgifter ved linjeføringskonstruktion 
•  Levere forbedrede linjeføringer som lever op til miljøkrav, kulturarv, bymæssige begrænsninger  og de design standarder som er gældende for projektet.


Begyndende med din vision og afsluttende med et levedygtig infrastrukturprodukt, understøtter Trimble dig med de mest avancerede planlægningsløsninger i branchen. 

Validere, sammenligne og optimere linieføringen til vej- og jernbaneprojekter

Quantm Corridor er en mindre version af Quantm, og er den perfekte løsning til tidligt i projektet, at evaluere flere muligheder af en linieføring fra punkt A til punkt B. Quantm Corridor er indeholdt i Quadri som en separat installation, men tilgængelig med din Quadri-licens. 
 

Ønsker du en demonstration?