Trimble Solutions (tidligere Vianova Systems), er en pioner og er markedsførende i Skandinavien inden for software til design og udvikling af infrastruktur. Ved at samarbejde med toneangivende offentlige og førende private firmaer udvikler vi teknologiske løsninger, som sikrer unikke resultater for den individuelle bruger, kunder, partnere – og vores samfund.

Baseret på visionen om en model-baseret, fagspecifik software vision, som oprindeligt tog sit udspring i 1988, har vi været førende inden for udvikling af fagspecifikke værktøjer til udvikling infrastruktur projekter. I dag består vores software portefølje af mere end 25 Novapoint design applikationer til projektering og design, her inkluderet en ny BIM for infrastruktur løsning: Novapoint and Quadri – en banebrydende løsning, som giver konkrete fordele for infrastruktur projekter. 

Den 2. september 2015 blev Vianova Systems Group et 100% datterselskab af den globale virksomhed Trimble Inc. som har hovedkvarter i Sunnyvale Californien, og som har mere end 10000 ansatte på verdensplan. 
Trimble Solutions har hovedkontor i Sandvika Oslo, og er en del af Trimble's Civil Engineering og Construction Division.

 

Om Trimble’s Civil Engineering og Construction Division

Trimble er en førende udvikler af produktivitetsløsninger til bygge- og anlægssektoren.
Trimble´s løsningen udnytter en række af teknologier, herunder Global Navigation Satellit System (GNSS), laser teknologi, totalstationer, trådløs datakommunikation, internettet og applikationssoftware. Som et led i Trimble Connected Site strategi, giver disse løsninger højeste niveau inden for udførelse og samarbejdsintegration fra tidlig design fase og igennem processen til udført projekt, ved at sikre betydelige forbedringer i produktiviteten gennem hele byggeriets livscyklus.

For mere information se: construction.trimble.com.
 

Om Trimble

Trimble anvender teknologi til at gøre felt- og mobilt arbejde i virksomheder og regeringer betydeligt mere produktive.
Løsningerne er fokuseret på applikationer, der kræver position eller placering - herunder opmåling, byggeri, landbrug, offentlig sikkerhed og kortlægning. Ud over at anvende positioneringsteknologier, såsom GPS, lasere og optik, kan Trimble-løsninger omfatte software, som er specifikt til brugerens behov. Trådløse teknologier udnyttes til at levere løsningen til brugeren, og sikre en tæt forbindelse fra marken og til kontoret. Trimble Inc. blev grundlagt i 1978.
Trimble Inc. har hovedkvarter i Sunnyvale Californien.

For mere information se: www.trimble.com.