• Nemt at arbejde I 3D
  • Intuitivt 3D-tegningsværktøj
  • Nøjagtigt og detaljeret design
  • Animeret gennemgang der forklarer hver detalje i din model

 

SketchUp er et brugervenligt 3D tegningsværktøj til designere, ingeniører og arkitekter, som har brug for gode løsninger til at skabe detaljerede, præcise og professionelle 3D-modeller og objekter. Med imponerende visualisering og 3D-design med lag til udvikling og forbedring af ideer kan designere arbejde hurtigt og nemt uden komplicerede programmer.

SketchUp er nyttig fra de tidligste design og gennem hele processen. 

3D Warehouse - find en 3D model af næsten alting 

Med verdens største 3D-database, der er inkluderet i værktøjet, får du en bred vifte af færdige genstande og objekter til din model. Med millioner af genstande oprettet i SketchUp, er 3D Warehouse elsket af arkitekter og designere verden over - og er meget populær blandt landskabsarkitekter også.

Novapoint & SketchUp – det perfekte match 

Trimble vil hjælpe dig med at designe 3D-objekter på en sjov, intuitiv og kreativ måde. Du kan allerede oprette 3D-data i Novapoint i dag - og der er mange forskellige måder at modellere på. Ved at kombinere SketchUp og Novapoint får du det bedste fra begge verdener.

Opret 3D-objekter i SketchUp og importer dem til din designmodel i Novapoint for at få en komplet real-world model med realistiske og nøjagtige objekter. For eksempel kan du designe et busskur i SketchUp og finde bussen i 3D Warehouse, for derefter at importere begge disse objekter til din Novapoint designmodel med nøjagtig georeference.

 

SketchUp Pro 2018 afvikles på følgende operativsystemser: Windows 10, Windows 8+, og Windows 7+ [64-bit] Mac OS X 10.12+, 10.11+, og 10.10+ SketchUp kræver 3D-grafik grafikkort af typen NVIDIA eller AMD. Intel-baserede grafikkort kan ikke anbefales på nuværende tidspunkt.

 

At købe
Søren Vasegaard
Solution Sales Account Manager Denmark